Klik op de specialisatie voor meer informatie


 

 

 Onze specialisaties

GM Products vormt al meer dan 20 jaar een gevestigde waarde binnen de energiesector als verbindende factor tussen klant en leverancier. Het is onze missie om klanten te voorzien van hoogwaardige producten en componenten die hen helpen bij het opzetten van energie infrastructuren. We begeleiden hen bij de uitvoering van hun projecten van A tot Z en bieden zo een totale ontzorging. Deze belofte maken we waar dankzij onze flexibele voorraad, vlotte levertermijnen, partnerships met de sterkste merken op de markt en een doorgedreven kennis bij onze gemotiveerde medewerkers.

We bieden totaalsystemen alsook losse producten aan binnen drie verschillende categorieën in de energiesector, zijnde, water, gas en elektriciteit. Dankzij deze opsplitsing garanderen we een ruim, toekomstgericht aanbod zonder in te boeten op de kracht en authenticiteit van een detailhandelaar. Bovendien voldoet ons gehele portfolio aan de actuele normen en eisen binnen de sector.


Om u voortaan nog sneller en beter van dienst te zijn, verzamelden we een groot deel van ons aanbod in de webshop. Kunt u niet vinden wat u zoekt? Geen nood! Ook naast de webshop hebben we heel wat producten en oplossingen op voorraad. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over ons portfolio.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

We gebruiken uw e-mailadressen uitsluitend om u toe te voegen aan de verzendlijst van onze (maandelijkse) nieuwsbrief. Deze gegevens worden uitsluitend in onze verzendlijst bijgehouden en voor geen enkel ander doel gebruikt dan voor het versturen van onze nieuwsbrieven.

Ut augue libero, pellentesque id consequat nec, finibus non tortor.