Energie en infrastructuur


GM products is een toonaangevende leverancier van allerhande kabels en accessoires voor elektriciteit infrastructuren in de netwerken van de netbeheerders en Tennet. Daarnaast leveren we ook oplossingen aan de private markt voor de slimme aanleg van zonne- en windparken. Onze concepten bestaan uit Laag- en middenspanningskabels, verbindingsmoffen en unieke netwerkproducten netwerken op zonneparken aan te leggen, met als doel aanzienlijk te kunnen besparen.

Dankzij onze schaalgrootte en samenwerkingen met de meest vooraanstaande merken, zijn onze producten steeds snel leverbaar. Om u voortaan nog sneller en beter van dienst te kunnen zijn, hebben we een groot deel van ons aanbod verzameld in onze webshop. Vindt u niet wat u zoekt? Neem dan zeker contact met ons op. Ook naast de webshop hebben we heel wat producten op voorraad.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

We gebruiken uw e-mailadressen uitsluitend om u toe te voegen aan de verzendlijst van onze (maandelijkse) nieuwsbrief. Deze gegevens worden uitsluitend in onze verzendlijst bijgehouden en voor geen enkel ander doel gebruikt dan voor het versturen van onze nieuwsbrieven.

Ut augue libero, pellentesque id consequat nec, finibus non tortor.