Gas


GM products is een referentie op vlak van producten en componenten binnen energie infrastructuren. Duurzaamheid staat daarbij steeds voorop in onze manier van werken. Dat geldt zowel voor de relaties die we opbouwen met onze klanten, als voor de milieubewuste keuzes die we dagdagelijks maken wat onze processen betreft. Wij geloven sterk dat iedereen recht heeft op een warme thuis en dragen daarom ons steentje bij van bij de bron. 

Binnen de gas markt richten wij ons op transport en distributie voor actieve en passieve producten, alsook op huisaansluitingen.

Ook in deze markt speelt GM products een belangrijke rol als intermediair tussen leverancier, klant en certificerende instantie. 

Dankzij onze schaalgrootte en samenwerkingen met de meest vooraanstaande merken, zijn onze producten steeds snel leverbaar. Om u voortaan nog sneller en beter van dienst te kunnen zijn, hebben we een groot deel van ons aanbod verzameld in onze webshop. Vindt u niet wat u zoekt? Neem dan zeker contact met ons op. Ook naast de webshop hebben we heel wat producten op voorraad.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

We gebruiken uw e-mailadressen uitsluitend om u toe te voegen aan de verzendlijst van onze (maandelijkse) nieuwsbrief. Deze gegevens worden uitsluitend in onze verzendlijst bijgehouden en voor geen enkel ander doel gebruikt dan voor het versturen van onze nieuwsbrieven.

Ut augue libero, pellentesque id consequat nec, finibus non tortor.