ISO 9001:2015 certificaat gehaald

Thursday 26th January 2023


Met trots kunnen we mededelen dat GM products het ISO 9001: 2015 certificaat heeft gehaald. Het was een traject waarin we beslissingen moesten nemen, veranderingen doorgevoerd hebben, maar vooral veel geleerd hebben over ons bedrijf en de sturende kracht daarachter: ons team.

Aicha Belkhadir van Amadys heeft dit project op haar genomen en het traject begeleid. Zij heeft ons in korte tijd klaargestoomd voor de audit. En met succes! Met dit internationaal erkende certificaat laten we zien dat we continu ons best doen om de kwaliteit van ons bedrijf te waarborgen en te verbeteren.

En nu? Nu blijven we natuurlijk doorgaan met het verbeteren van ons bedrijf, maar ook zijn de voorbereidingen voor het behalen van het ISO 14001 certificaat in volle gang.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

We gebruiken uw e-mailadressen uitsluitend om u toe te voegen aan de verzendlijst van onze (maandelijkse) nieuwsbrief. Deze gegevens worden uitsluitend in onze verzendlijst bijgehouden en voor geen enkel ander doel gebruikt dan voor het versturen van onze nieuwsbrieven.

Ut augue libero, pellentesque id consequat nec, finibus non tortor.