GM products trotse partner van Enexis na Europese aanbesteding

Tuesday 13th December 2022


GM products kondigt met veel trots een nieuwe samenwerking met netbeheerder Enexis aan. De one-stop-shop voor producten zoals kabels, buizen, manholes en tal van accessoires om energie infrastructuur projecten mee vorm te geven, gaat Enexis ondersteunen in dit contract. Concreet zal GM products de komende jaren de leveringen verzorgen van de PEHD Kabelbeschermbuizen en de PVC mantelbuizen.

“We zijn ontzettend vereerd om vanuit GM products ons steentje te mogen bijdragen aan deze aanbesteding. Het is onze missie om mee te bouwen aan slimme steden en gemeenten, en we verbinden ons er steeds toe om op een duurzame manier Nederlandse gezinnen aan te sluiten op de meest betrouwbare netwerken. We kijken ernaar uit om deze belofte ook in dit project waar te maken”, aldus Michael Smulders, Managing Director bij GM products.

Het contract werd ondertekend op 17 oktober onder het toeziend oog van Milan Lemmen, Accountmanager voor Enexis vanuit GM products. Ook zij is vastberaden om namens de distributiepartner mee te bouwen aan dit geweldige project en Enexis bij te staan met de nodige kennis en kunde.


Aanmelden voor onze nieuwsbrief

We gebruiken uw e-mailadressen uitsluitend om u toe te voegen aan de verzendlijst van onze (maandelijkse) nieuwsbrief. Deze gegevens worden uitsluitend in onze verzendlijst bijgehouden en voor geen enkel ander doel gebruikt dan voor het versturen van onze nieuwsbrieven.

Ut augue libero, pellentesque id consequat nec, finibus non tortor.